Florida Instant Booking.com
Brugernavn / Email Adresse

Adgangskode
Har du glemt din adgangskode?
Ikke medlem?  Tilmeld dig her
Hoteller?  Opret gratis konto
Affiliate Programs Linke til Florida Instant Booking betalingstjenester reservation motor
 

Arbejd med os

    Hoteller, vandrerhjem og B & BHoteller, vandrerhjem og B & B Affiliate ProgramsAffiliate Programs Booking motorBooking motor KanalstyringKanalstyring Link til oslinke til Florida Instant Booking HotelkæderHotelkæder RejsebureauerRejsebureauer
 
Hjemmeside

Arbejd med os

Tilføj Hotel

Booking motor

Kanalansvarlig

Affiliate program

Link til os

Hoteller, vandrerhjem og B & BHoteller, vandrerhjem og B & B

Hoteller, vandrerhjem og B & B - Arbejd med os

Feature din ejendom på FloridaInstantBooking.com. Det er helt gratis! Tilføj dit hotel til vores verdensomspændende marketing netværk, og se din online eksponering stigning som aldrig før.

Tilføj dit hotel

Uanset hvordan man måler din indtjening, kan Instant World Booking øge dit investeringsafkast (ROI). Her er du: Kun Instant World Booking opkræver et lavt 8% provision for online reservationer. Du har sikkert allerede ved, at stort set alle andre online-tjenester afgift mellem 10% -30%. Så selvom du bruger flere reservation tjenester, din fortjeneste stiger for hver reservation, du modtager fra FloridaInstantBooking.com.

En korrekt udført online markedsføring strategi kan øge et hotel avance ved så meget som 20% eller mere på et år. Florida Instant Booking tilbyder værktøjer til at gøre dig i stand til at nå disse mål. Her er hvorfor vi er bedre til at hjælpe dig med at øge fortjenesten:

1.Lavest mulige omkostninger - Stop overbetale for online reservationer. Instant World Booking provisioner starter ved kun 8%. Der er ingen medlemskab gebyrer.
2.Maksimal eksponering og Trafik - Din gratis liste omfatter samtidige reklamer på mange af vores meget målrettede webportaler (over 100 i alt). Dette er i tillæg til vores omfattende netværk af partnere.
3.15 + oversatte sider til dit hotel - Kun Instant World Booking giver dig 15 eller flere forskellige sider, bare for din ejendom. Du er heldig at få mere end én side fra andre tjenester. Hver side er søgemaskine optimeret, og oversat gratis til en af verdens mest populære sprog.
4.Du har aldrig foretage en betaling til os - Der er ingen medlemskab gebyrer, og vores provision er indsamlet i form af en indbetaling fra gæsten. Du har aldrig foretage en betaling til os. Du har sikkerhed for et kreditkort garanti (vi har allerede er valideret kortet), og indsamle de ubetalte saldo direkte fra din gæst på tidspunktet for ankomst.
5.Ubegrænset Billeder - Kun Instant World Booking giver dig mulighed for at funktionen et ubegrænset antal billeder gratis med din annonce.
6.Gæstevurderinger - Vi har en af de mest intuitive produktanmeldelse systemer til gæster. Vores vurderinger system omfatter et proprietært algoritme vægtes gennemgang komponenter, hvilket resulterer i en mere retfærdig basis for rangordning ejendomme på grundlag af gæst tilfredshed. Hvis du bruger Instant World Booking til din booking motor, kan du også vise dine Gæstevurderingerne på din egen hjemmeside.
7.Brug din egen afbestillingsregler - Brug din egen politik, ikke vores. Hvis du har brug for hjælp indsamle fra en gæst, kan du prøve vores valgfri betaling tjenester.  Betalingssystemer
8.2 Great måder til gæster til Reserve - Mens instant betænkeligheder, er den bedste metode at bruge, kun Instant World Booking tilbyder et fuldt automatiseret alternativ til anmodningen kun forbehold.
9.Automatiske Kalender Opdateringer - Brug automatisk feeds til at opdatere din kalender fra blot en kilde eller dine receptionen software. Vi har endda sørget for rabatter, hvis du ønsker at prøve en af vores kanal ledelse partnere.
10.Pay-per-klik annoncering - Økologiske søgeplaceringer er ikke nok længere. Du betaler intet at listen med Instant World Booking. Vi så udvikle og vedligeholde en Google pay-per-klik reklamekampagne for din ejendom, der vil koste dig hundredvis af dollars for at opretholde selv.
11.Betalinger Systems - Instant World Booking tilbyder valgfri betaling med kreditkort tjenester til at supplere din online reservation kapacitet.  Betalingssystemer
12.Booking Engine til dit website - Den perfekte løsning til øjeblikkelig at øge ROI, med førende teknologi og billigt internet til din hjemmeside. Udnyt branchens laveste provision på 1,9%, når du bruger vores valgfri online på internet til din hjemmeside.
13.Bedste Economics Garanti - Hvis du i øjeblikket bruger en anden udbyders service til dit hotel, bedes du kontakte Instant World Booking. Vi garanterer, at vi kan tilbyde den samme eller bedre service for bedre økonomi. Alt du skal gøre er at kontakte os og spørge.  Kontakt os
14.Gratis Online Marketing strategi Høring - Vil du øge profitten ved at mindst 20%? Vi kan hjælpe dig med at udvikle den rette strategi. En omhyggeligt gennemført strategi kan være billige, men høj-effekt. Hvis du er ny på vores tjenester, kan du planlægge en gratis telefonisk konsultation for at hjælpe dig med at udvikle den rigtige online markedsføring strategi. Ring venligst i dag eller send en e-mail for at planlægge din gratis konsultation.  Kontakt os

Tilføj dit hotel i dag

Kom godt i gang med en gratis reklame for dit hotel (du aldrig til at betale os noget), og begynde at vokse med forbehold og overskud med de førende lavprisselskaber service for online hotel markedsføring. For mere information om hvordan vi arbejder med hoteller, se venligst Hoteller - Join us.

Affiliate ProgramsAffiliate Programs

Affiliate Programs - Arbejd med os

Hvis du ejer eller driver nogen form for hjemmeside, kan du blive en affiliate for Instant World Booking. Vores affiliate programmer giver dig mulighed for at tjene ekstra penge med din hjemmeside ved at tjene penge på din trafik.

Vi tilbyder en utrolig udvælgelse af affilierede programmer at vælge imellem. Bedre endnu, Instant World Booking tilbyder den eneste affiliate programmer, der ikke kræver registrering. Det er rigtigt, ingen ventetid for e-mails og passwords fra international støtte centre. Og når det kommer til enkelthed, kan vores programmer gennemføres på under 10 minutter. Tjek vores affiliate program demoer, og vælge den metode, der passer til dig.  Typer af Affiliate Programs

Affilierede programmer til hoteller

En populær form for affiliate program er den brugerdefinerede booking motor til dit hotel, vandrehjem eller B & B hjemmeside. Hvis du bruger vores online reservationssystem, kan du drage fordel af vores meget personlige reservation motor. Dette giver dig mulighed for at fange sikre, bekræftede reservationer direkte på din egen hjemmeside. Du kan endda bruge den til at acceptere kreditkort fra dine gæster. Instant World Booking tilbyder de laveste omkostninger til rådighed overalt for denne service.  Booking motor til dit hotel, vandrehjem eller B & B website

Affiliate Programmer for Hotel Directories

Hvis du ønsker at har en fortegnelse over hoteller på din hjemmeside, eller allerede har en, tilføjer instant reservation kapacitet med Instant World Booking. Måske er du oprette en ny hjemmeside, og ønsker at få rejse reservation kapacitet ved at tilføje et hotel bibliotek. Du kan bruge vores beholdning af ejendomme til at offentliggøre en booking motor på din hjemmeside. Instant World Booking tilbyder en white-label løsning for at tilføje et hotel indeks og hotelreservationer direkte på din hjemmeside. Vi kan introducere denne mulighed til dig med en overraskende enkel løsning, og ved nul omkostninger for dig.

Hvis du allerede har en logi bibliotek, til det væsentlige kapacitet tilbyde online på internet direkte fra din hjemmeside er en effektiv måde at forbedre din online-tjenester, og vokse indtægter. Selv hvis du allerede tilbyder nogle metode til at foretage reservationer på din hjemmeside, der tilføjer ekstra booking kanaler kan øge værdien af dit website. Instant World Booking kan realisere denne værdi for dig ved at tilføje en reservation kanal.

Lær mere om vores affiliate programmer, se demoer og komme i gang på få minutter.  Kom godt i gang med affiliate programmer

Affilierede programmer til Travel Service Companies

Hvis du er et rejsebureau, sælge ture eller aktiviteter, har en rejse hjemmeside, eller udføre nogen form for rejse rådgivning, vi kan oprette en tilpasset affiliate program til dig. Der er altid flere måder at tjene penge på trafikken dit websted modtager. En skræddersyet affiliate program kan være den perfekte måde at både øge din trafik og internet overskud. Venligst kontakt os i dag for at finde ud af, hvad en tilpasset booking motor eller affiliate program kan nå til din hjemmeside.  Kontakt os

Affilierede programmer til Enhver

Stort set alle med et websted kan tjene penge med vores affiliate program. Vi tilbyder en unik ny form for affiliate program kaldet vores "Auto-Partner" Program. Det hedder det, fordi det er så let, næsten alle uden erfaring med programmering kan gennemføre det på deres hjemmeside. Der er ingen tilmeldinger eller konto formularer at udfylde. Alt du skal gøre er at kopiere nogle enkle kode, vi leverer i dit websted, tilføje din e-mail-adresse, og du er færdig. Koden steder en attraktiv og diskret link på din hjemmeside. Når nogen klikker på linket for at bruge vores service til at booke rejser, du tjener en provision.

Til hurtigt at oprette links på dit websted til vores "Auto-Affiliate" Program, se:

Link til os
Flere oplysninger om vores "Auto-Affiliate" Program

Booking motorer til din hjemmesideBooking motor til dit hotel, vandrehjem eller B & B website - arbejder med Florida Instant Booking

Vælge en bedre Booking motor til dit hotel, vandrehjem eller bed & breakfast hjemmeside

Instant World Booking tilbyder en booking motor med mere personalisering til din hjemmeside, fleksibilitet med kundernes indlån, og lettere opsætning. Vigtigst af alt, det er billigere end nogen booking motoren du kan finde for dit hotel. Vi vil endda installere det for dig uden omkostninger. Venligst tjek andre reservationssystemer for din hjemmeside, derefter sammenligne med Instant World Booking.

Kun Instant World Booking tilbyder en "Best Economics Garanti". Hvis du overvejer en anden tjeneste med lignende funktioner, så lad os det vide. Vi garanterer, at vi vil give de samme (og som regel bedre) service til en lavere pris. Hvorfor ikke øge din avance i dag?

Lær mere om Hotel Booking motorer og se demoer

Allerede har en booking motor til dit hotel, B & B eller hostel hjemmeside?

Forespørg nu om vores særlige rabatter, når du skifter i dag fra en konkurrerende udbyder.  Kontakt os

Hvorfor er Instant World Booking det bedste valg for din reservation motor?

Fuldt integreret, flere funktioner, lavere omkostninger, flersproget, multi-valuta mv ... Se ovenstående link for en komplet liste over features og fordele kun tilbydes af Instant World Booking. Også, tjek demoer, der viser dig nøjagtigt, hvordan din booking motoren vil arbejde på din hjemmeside.  Ligesom vores andre hotel partnere, hvis du søger efter måder at øge din ROI (Return on Investment), kan vores reservation motor giver dig et øjeblikkeligt løft i fortjeneste.

Vælg Instant World Booking ikke blot at øge profitten, men også for at forbedre funktionaliteten af din hjemmeside. Vis vores demoer, så kontakt os i dag for at komme i gang. Prøv med ingen forpligtelse og ingen etableringsomkostninger.  For dit hotel, er der ingen bedre reservation løsning.

KanalstyringKanalstyring - arbejder med Florida Instant Booking

Channel Manager kan du uploade din kalender for tilgængelighed til over 150 distribution websteder på én gang.

Administrer din kalender kun én gang, men befolke flere booking sites samtidig. Nu IWB tilbyder forbindelse til over 150 lokaliteter, plus GDS, til en lav pris. Fordelen er utrolig tidsbesparelser og bekvemmelighed. De besparelser er uden fortilfælde. Du kan fjerne timevis af arbejde hver uge styre kalendere på flere websteder.

Fordele:
  • Mindre end $ 14 pr måned
  • Opdater din kalender på over 150 booking sites, plus de GDS, til en lav pris
  • Formere din eksponering med Hotels.com, Expedia, Travelocity, Booking.com og mange flere
  • Alle større vandrerhjemskort sites medtaget, selv HostelWorld.com
  • Spar tid ved at styre din kalender kun én gang
For mindre end $ 14 per måned, er der intet at tabe. Hvorfor ikke prøve det i dag? Til disse priser, avanceret kanal ledelse er endelig tilgængelig til hoteller og indkvarteringssteder i alle størrelser. Fremragende til hoteller, B & amp; B, og vandrerhjem, IWB Channel Manager er den billigste tjeneste af sin slags til rådighed overalt.

Der er ingen langsigtede forpligtelser. Købe så mange måneders tjeneste som du ønsker. Få rabat, når du køber mindst 6 måneder.
  Kontakt os

Lær mere om hotellet kanal ledelse

Link til osLink til os på Florida Instant Booking

Have en hjemmeside? Link til os

Hvis du har en hjemmeside, du allerede ved, at få kvalitet indgående links er nøglen til succes med søgemaskiner. Så du har brug for links og vi har brug for links også. Hvis du er et hotel, kan du bruge vores tjenester, annoncere på vores site, bidrager til vores hjemmeside, eller rejser med os, kan du overveje at tilføje et link på din hjemmeside for at FloridaInstantBooking.com. Måske du bare som os. Tilføj et link og vise din støtte. Vi vil være meget taknemmelig.

Oprettelse hjemmeside links har aldrig været nemmere. Tjek vores custom link formater og bannere. Tilføj et link til din hjemmeside på få minutter. Endda tilpasse dybe links til specifikke sider på vores hjemmeside:

Oprette tilpassede links til din hjemmeside

Hvordan at tjene penge med links

Konverter almindelige links på din hjemmeside i indkomstgivende links. Se siden over for yderligere oplysninger om, hvordan du ændrer din almindelige links i affiliate links, der har potentiale til at tjene penge. Vores "Auto Partner"-programmet kan du tilføje din e-mail-adresse til en almindelig link. Derefter tjene 25% provision på alle kunder, du sender til os. Det er nemt, og der er ingen registreringer. Du skal blot oprette dine links, tilføje din e-mail-adresse, og du er færdig.

Hotel Kæder (grupper)Hotel Kæder (grupper)

Hotel Kæder (grupper) - Arbejd med os

Hvis du driver eller repræsenterer en kæde (gruppe) af hoteller, evnen til at administrere alle dine egenskaber hurtigt er en høj prioritet. Chain konti kan du styre alle dine hotelejendomme med blot en konto. Instant World Booking tilbyder uovertruffen hastighed og effektivitet, også selvom du bare har et par hoteller. Se og administrere alle dine hoteller fra kun én brugergrænseflade.

Kom godt i gang med en Hotelkæde (Group) konto

Booking Motorer til Hotel Chains

En anden god måde din gruppe kan arbejde med Instant World Booking er at bruge vores Reservation Engine til dit hotel websteder. Vores booking motoren tilbyder avancerede funktioner og integration, og en lav pris, der er garanteret til at slå nogen konkurrerende tjeneste. Med Instant World Booking, kan du få dit hotel hjemmesider oprettet med vores online på internet inden for 24 timer. Det betyder ikke noget, hvis du lige har et par hoteller, eller mere end hundrede. Vi kan sætte dig op med en bedre online reservation løsning til en lavere pris inden for blot få dage.  Kontakt os

RejsebureauerRejse servicevirksomheder på Florida Instant Booking

Rejsebureauer og Travel servicevirksomheder - Arbejde med os

Sælge vores hoteller til dine kunder, og tjene en provision. Du behøver ikke en hjemmeside. Du skal blot bruge linkene vi leverer til en uges ferie for dine kunder. Eller send links til dine kunder. De kan bestille direkte på vores hjemmeside. Vi sporer hver reservation og sende dig 25% af bestillingen provisioner du genererer. Alt, hvad vi har brug for at spore din aktivitet er din e-mail-adresse. Det er nemt.

Sælg hoteller med sporbar links

FloridaInstantBooking Links:    Florida Instant Booking Hjemmeside  |   Support  |   Foreslå et hotel  |   Søg efter hoteller  |   Hotel  |   Skriv en anmeldelse  |   Gæst Log-in  |   Tilmeld dig nyhedsbrev  |   Afmeld   |  Tag med os på Facebook   |     |  Følg os på Twitter   |     |  
Brug vores Services:    Vilkår & Betingelser  |   Privatliv & Sikkerhedspolitik  |   Sådan fungerer det  |   Tilføj din Hotel  |   Arbejd med os  |   Booking motor   |   Kanalstyring   |   Affiliate Programs   |   Link til os   |   Betalinger System   |   Property Management System   |   XML-feeds
Instant World Booking Global:    Hoteller - Bestillinger  |   Vandrerhjem - Bestillinger  |   Bed & Morgenmad - Bestillinger