Florida Instant Booking.com
Käyttäjätunnus / Sähköpostiosoite

Salasana
Unohtuiko salasana?
Etkö ole jäsen?  Rekisteröidy tästä
Hotellit?  Luo ilmainen tili
Yhteistyöohjelmat Linkki Florida Instant Booking maksupalveluja varaus moottori
 

Varausjärjestelmä

 
Kotisivu

Työskentele kanssamme

Lisää Hotel

Varausjärjestelmä

Kanavapäällikkö

Kumppanuusohjelma

Linkki Us

Varaukset moottoreita hotelli verkkosivustojaVaraukset moottoreita hotelli verkkosivustoja

Miksi Instant World Booking sivustollesi varauman moottori?

Yksinkertaisesti, Toronto tarjoaa enemmän räätälöinnin sivuston, joustavuutta asiakkaiden talletuksiin ja maksuihin, ja helpompi asennus. Parempi vielä, se on halvempi kuin mikään ratkaisu löytyy muualta. Me jopa asentaa sen sinulle veloituksetta. Ole hyvä ja tutustu muihin varaus-sivustollesi, niin vertaa Instant World Booking.

Vain Instant World Booking tarjoaa "Best Economics takuu". Jos harkitset toisen palvelun samankaltaisia ​​piirteitä, kerro meille. Me takaamme, että annamme sama (ja yleensä parempia) palvelua halvemmalla. Miksi ei lisätä voittomarginaalia tänään?

Onko sinulla jo varaus moottori hotelliin, B & B tai hostellissa sivuilla?

Kysy nyt meidän erikoisalennuksista kun siirryt tänään kilpailevan tarjoajalta.  Yhteyttä

Tutustu Booking Engine Demot

Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jokainen demo edustaa näyte etusivun hotel. Vaikka nämä ovat kuvitteellisia hotelleista, saat heti nähdä valtaa meidän täysin integroitu varausjärjestelmään.  Onhan varausjärjestelmä on enemmän kuin vain "Varaa nyt"-painiketta. Kuvittele rajoittamattoman räätälöinnin ja integroinnin mahdollisuudet oma verkkosivusto. Kuitenkin näissä toteutuksissa on erittäin helppo toteuttaa.

Esittely 1    "Nopea"
klikkaa tästä
Esittely 2    "Yksinkertainen"
klikkaa tästä
Esittely 3    "Tyylikäs"
klikkaa tästä

Mikä on alin hinta täysin muokattavissa varausjärjestelmä sivustollesi?

Instant World Booking on vastaus: 1.9%.  Vertaa edullisesti vähintään 5% tai enemmän (prosenttiosuus koko varauksen arvosta) lähes kaikkien kilpailevien tarjoajat. Se on vähintään 60% säästö vain valitsemalla Instant World Booking.

Joustava hinnoittelu vaihtoehdot jokaiseen budjettiin ja palvelun tasoa


IWB MaksaaAsiakas TalletusIWB PiirteetMuut tarjoajat
< 1.9%<= 8%Joidenkin ominaisuuksien custom hinnoittelu voi olla rakenteeltaan, mikä lähes maksutonta ratkaisu.Ei saatavilla.
1.9%8%Tyypillinen budjetti vaihtoehto.
Talousarvion varaus moottorin kaikki ominaisuudet tarjolla demoja
Muut tarjoajat perivät korkeampia kustannuksia (vähintään 5% -10% tai enemmän) budjetin palvelun tasoa.
5%35%Suosituin vaihtoehto.
Korkeammat asiakastalletusten lisäävät turvallisuutta varauksesi.

Full Ei-show (ei tulisi perille) ja peruutusturva.
Ei saatavilla.

Muut tarjoajat perivät tämän verran alemman palvelutason (ks. tyypillinen budjetti vaihtoehto).

Muut tarjoajat eivät voi kerätä yli 10% talletus.
> 5% >= 50%Kerää suurempia talletuksiani asiakkailtasi.

Full Ei-show (ei tulisi perille) ja peruutusturva.
Ei saatavilla.

Muut tarjoajat eivät voi kerätä yli 10% talletus.

Toimimme kaikilla matkailun markkinoilla ja alue maapallolla. Myönnämme, että meidän hotelli kumppaneita tarpeisiin, budjetit ja hienostuneisuutta vaihtelevat suuresti.  Siksi tarjoamme joustavaan hinnoitteluun. Varausjärjestelmämme moottori voidaan räätälöidä vastaamaan budjettia. Katso kaavio esimerkkejä. Ota yhteyttä jo tänään saada hinnoittelu sivustollesi.  Yhteyttä

Lisää kysymyksiä hinnoittelun ja palvelun


Mitä tarkoittaa "lähes maksuttomana ratkaisu"?

Kuten mainitsin, palvelut ja hinnoittelu ovat hyvin muokattavissa. Tämä tarkoittaa, että voimme tarkistaa varauksen ja kehityssuuntia, ja ehdottaa erityistä maksua rakenne, joka voi säästää rahaa. Monissa tapauksissa hinnalla voi olla huomattavasti alhaisempi kuin meidän alin nimelliskorko 1,9%. Tämä lisää jopa merkittäviä säästöjä kilpailevia tarjoaja. Ota yhteyttä jo tänään tarjous.

Ovatko asiakkaat peritään palvelumaksu?

Varauksesi moottori ei veloita asiakasta palvelumaksu, jos haluat sen. Asiakaspalvelu maksuja ei koskaan tarvitaan varauksen moottoria. Palvelumaksut ovat vain yksi valinnainen ominaisuus, joka voidaan vähentää kustannuksia.

Voinko silti pitää kaikki minun muun kolmannen osapuolen palveluja ja ohjelmistoja, kun käytän varausmaksua moottori sivustoani?

Kyllä. Toisin kuin muut tarjoajat, jotka edellyttävät käyttämään CMS, saatavuutta kalenterit, kiinteistöjen hoito, tai front desk-ohjelmisto, Toronto ei ole tällaista vaatimusta. Jos käytät varaus moottorin, voit säästää rahaa, ja silti käyttää kaikki muut palvelut ja palveluntarjoajat haluat.

Olenko velvollinen käyttämään muita palveluita tai ohjelmiston Instant World Booking?

No mutta, ota rohkeasti tutustu muu markkinointi, online-varaukset ja maksut palveluista.

Mikä on Full No-show (ei tulisi perille) ja peruutusturva?

Tarjoamme tämä tärkeä ominaisuus, joten sinun ei tarvitse huolehtia peruutuksista tai asiakkaille, jotka eivät tule perille. Tämä takuu ei ole muiden tarjoajalta. Tämä ominaisuus takaa sinulle vielä maksetaan, vaikka vieras ei näy, tai peruuttaa myöhään. Voit valita oman joustavan peruutusehdot. Voit valita peruuttamisesta rangaistusta summa, jonka haluat, jopa 100% peritystä ja peruutus enintään 90 päivää ennen lähtöselvitystä. Sillä no-show (ei päästä), saat täyden maksun peritystä, vähemmän palkkioita.

Miten saan talletuksen maksuja?

Voit valita. Kätevä maksuvaihtoehdot ovat tällä hetkellä 1) Pankkisiirto, 2) EFT - elektroninen varojen siirto, 3) PayPal, 4) pankkishekki määräiset omassa valuutassa, ja 5) Suora talletus US Bank. Nämä joustavat vaihtoehtojen avulla voit vastaanottaa varoja joko sähköisesti tai fyysinen toimitus.

Mitä erityisiä alennukset ovat käytettävissä, jos vaihdan tänään kilpailevan palveluntarjoajan?

Haluamme tietää, kuinka helppoa on säästää rahaa ei overpaying. Jos käytät tällä hetkellä kilpailevan varaus moottori, ota meihin yhteyttä. Me ei vain tarjota halvemmalla, mutta me myös antaa sinulle erityistä syytä vaihtaa tänään. Muista, kun vaihdat Instant World Booking, voit silti käyttää kaikkia muita kolmansien osapuolten palveluihin.

Hanki uusi Booking Engine sivustollesi tänään.   Täysin integroitu - Enemmän ominaisuuksia - Alhaisemmat

Jos olet Katsotuimmat demot ja edellä mainitut tiedot, tiedät jo, että voit heti säästää rahaa, lisätä ROI (Return on Investment), ja parantaa toiminnallisuutta sivuston kanssa kehittynyt varausjärjestelmä. Ei ole mitään velvollisuutta yrittää online varauksia sivuston, eikä kustannuksia saada käyttöön. Jos et ole tyytyväinen, kerro siitä meille.

Etkö usko? Vain Instant World Booking tarjoaa kaikki nämä ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut:


1.Monikielinen - Asiakkaat voivat varata sinulle omalla kielellään. Jopa kielitaitoinen toimintoja suoraan omalla kotisivulla (ks. Demo 1)
2.Multi-valuutta - Asiakkaat voivat katsella hintoja ja maksuja omassa valuutassa ennen varaamista. Tämä lisää luottamusta ja vähentää mahdollisuutta sekaannus kustannuksia.
3.Suojaus ei-showt (ei tulisi perille) ja peruutukset - Lisää tietoturvaa varauksia taattu talletus maksuja. Älä huolehdi enää noin hetken peruutuksia tai vieraita, jotka eivät näy.
4.Useita maksutapoja - Voit valita, kuinka saat maksut? Tarjoamme useita sähköisiä maksutapoja, että on helpompi vastaanottaa varoja, lähes kaikki maailman alueella.
5.Yhteensä integrointi sivustosi - Varausjärjestelmämme moottori on täysin muokattavissa integroida sivustosi millään tavalla haluat. Ks demos edellä esimerkeissä.
6.Vapaa asennus ja asennus apua - Tarvitsetko apua asennat uuden varauksen moottori? Annamme neuvontaa, apua tai jopa asentaa sen sinulle ilmaiseksi. Voit valita.
7.Kerää kaikki talletussumma - Vain Instant World Booking voit valita talletuksen summa, jonka haluat kerätä asiakkaille.
8.Kerää saldot vieraiden luottokortilla - (Lisävaruste) Käytä valinnaista maksujärjestelmän kerätä taseet myöhemmin asiakkailtasi. Kun yhdistetään varaus moottorin, IWB Maksut tarjoaa täydellisen luottokortin hyväksymisestä ratkaisu hotelliin.  Lisätietoja IWB maksut
9.Asiakkaiden arvostelut - (Valinnainen) Kerää arvion asiakkailtasi ja näyttää ne sivustossasi tai varauksen sivu. Varauksesi moottori yhdistetään automaattisesti meidän arvion, jonka avulla voit kerätä ja jakaa arvokasta tietoa asiakkaille.
10.Paras kauppakorkeakoulu Takuu - Jos käytät tällä hetkellä toisen toimittajan varaus moottori hotelli, hostelli tai bed and breakfast, me takaamme, että voimme tarjota samaa tai parempaa palvelua parempaan talouteen. Sinun tarvitsee vain yhteyttä ja kysy. Joten miksi ei aloittaa säästäminen jo tänään?  Yhteyttä
FloridaInstantBooking Linkit:    Florida Instant Booking Kotisivu  |   Tuki  |   Ehdota hotelli  |   Etsi hotellit  |   Hotel Arvostelut  |   Kirjoita arvostelu  |   Asiakkaiden Kirjaudu sisään  |   Tilaa uutiskirje  |   Unsubscribe   |  Liity meihin Facebookissa   |     |  Seuraa meitä Twitterissä   |     |  
Käyttämällä meidän Palvelut:    Ehdot & Olosuhteet  |   Privacy & Turvallisuuspolitiikan  |   Miten se toimii  |   Lisää Hotelli  |   Työskentele kanssamme  |   Varaus moottori   |   Kanavan hallinta   |   Yhteistyöohjelmat   |   Linkki Us   |   Maksut System   |   Property Management System   |   XML-syötteet
Instant World Booking Maailmanlaajuinen:    Hotellit - Varaukset  |   Hostellit - Varaukset  |   Bed & aamiaiset - Varaukset