Florida Instant Booking.com
Brukernavn / e-postadresse

Passord
Glemt passord?
Ikke medlem?  Registrer deg her
Hoteller?  Opprett gratis konto
Agentprogrammer Koble til Florida Instant Booking betalingstjenester reservasjon motor
 

Arbeid med oss

    Hoteller, herberger, og B & BHoteller, herberger, og B & B AgentprogrammerAgentprogrammer Booking motorBooking motor Kanal ledelseKanal ledelse Lenke til osskoble til Florida Instant Booking HotellkjederHotellkjeder ReisebyråerReisebyråer
 
Hjemmeside

Arbeid med oss

Legg til ditt hotell

Søkemaskinen

Kanalsjef

Affiliate program

Lenke til oss

Hoteller, herberger, og B & BHoteller, herberger, og B & B

Hoteller, herberger, og B & B - Arbeid med oss

Feature din eiendom på FloridaInstantBooking.com. Det er helt gratis! Legg til ditt hotell til vårt verdensomspennende nettverk markedsføring, og se din online eksponering øker som aldri før.

Legg til ditt hotell

Uansett hvordan du måler din lønnsomhet, kan Instant World Booking øke avkastningen på investeringen (ROI). Slik gjør du: Bare Instant World Booking avgifter lav 8% provisjon for online hotellreservasjoner. Du har sannsynligvis allerede vet at nesten alle andre elektroniske tjenester kostnad mellom 10% -30%. Så, selv om du bruker flere booking, din profittmargin øker for hver bestilling du mottar fra FloridaInstantBooking.com.

Et riktig utført elektronisk markedsføring strategi kan øke et hotell resultatmargin med så mye som 20% eller mer i ett år. Florida Instant Booking tilbyr verktøy slik at du kan oppnå disse målene. Her er derfor vi er bedre til å hjelpe deg å øke fortjenesten:

1.Laveste pris - Stop overpaying for online hotellreservasjoner. Instant World Booking provisjoner starter på bare 8%. Det er ingen medlemskontingent.
2.Maksimal eksponering og Trafikk - Din gratis oppføring inkluderer samtidige annonsering på mange av våre svært målrettet web portaler (over 100 totalt). Dette er i tillegg til vårt omfattende nettverk av partnere.
3.15 + Oversatt Sider for Hotel - Bare Instant World Booking gir deg 15 eller flere forskjellige sider bare for din eiendom. Du er heldig å få mer enn én side fra andre tjenester. Hver side er søkemotor optimalisert, og oversatt gratis til en av verdens mest populære språk.
4.Du har aldri foreta en betaling for oss - Det er ingen medlemskontingent, og vår provisjon er samlet i form av et innskudd fra gjesten. Du har aldri foreta en betaling for oss. Du har sikkerheten i et kredittkort garanti (vi har allerede validert kortet), og samle det beløp direkte fra gjesten ved ankomst.
5.Ubegrenset Bilder - Bare Instant World Booking kan du funksjonen et ubegrenset antall bilder gratis med annonsen.
6.Gjestevurderinger - Vi har en av de mest intuitive online anmeldelsen systemer for gjestene. Våre karakterer Systemet inkluderer en proprietær algoritme for vekting gjennomgang komponenter, som resulterer i et mer rettferdig grunnlag for rangering egenskaper basert på gjestenes tilfredshet. hvis du bruker Toronto for booking motor, kan du også dine vurderinger på din egen nettside.
7.Bruk dine egne avbestillingsregler - Bruk din egen politikk, ikke vår. Hvis du trenger hjelp samle fra en gjest, prøv vår valgfrie betalingstjenester.  Betalingssystemer
8.2 Great Måter for passasjerene å Reserve - Mens instant reservasjoner er den beste metoden å bruke, tilbyr bare Instant World Booking en fullt automatisert alternativ for be-kun reservasjoner.
9.Automatiske oppdateringer Kalender - Bruk automatiske feeds til å oppdatere kalenderen fra bare én kilde eller dine front desk programvare. Vi har selv arrangert for rabatter hvis du ønsker å prøve en av våre kanal management partnere.
10.Pay-per-klikk-annonsering - Organisk søk rangeringer er ikke nok lenger. Du betaler ingenting for å liste med Instant World Booking. Vi deretter utvikle og vedlikeholde et Google pay-per-klikk reklamekampanje for din eiendom som vil koste deg hundrevis av dollar for å opprettholde selv.
11.Utbetalinger Systems - Instant World Booking tilbyr valgfrie kredittkort betalingstjenester å utfylle din online reservasjoner evne.  Betalingssystemer
12.Booking Engine for nettstedet ditt - Den perfekte valget for kjapt øke avkastningen, med ledende teknologi og lavpris reservasjoner på ditt nettsted. Dra nytte av bransjens laveste provisjon sats på 1,9% når du bruker vår valgfrie online reservasjoner på ditt nettsted.
13.Best økonomi Garanti - Hvis du bruker en annen tilbyders service for hotellet ditt, kan du kontakte Instant World Booking. Vi garanterer at vi kan tilby samme eller bedre service for bedre økonomi. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og spør.  Kontakt oss
14.Gratis Online Marketing Strategy Høring - Ønsker du å øke fortjenesten med minst 20%? Vi kan hjelpe deg med å utvikle den rette strategien. En nøye implementert strategi kan være billig, men likevel slående. Hvis du er ny på våre tjenester, kan du planlegge en gratis telefon konsultasjon for å hjelpe deg med å utvikle den rette online markedsføringsstrategi. Ring i dag, eller send en e-post til timeplanen din gratis konsultasjon.  Kontakt oss

Legg til ditt hotell i dag

Kom i gang med en gratis reklame for hotell (du aldri betaler oss noe), og begynne å øke reservasjoner og fortjenesten med de ledende lavpris tjeneste for online hotellreservasjoner markedsføring. For mer informasjon om hvordan vi arbeider med hotell, se Hotell - Bli med oss.

AgentprogrammerAgentprogrammer

Agentprogrammer - Arbeid med oss

Hvis du eier eller driver noen form for nettsted, kan du bli en filial av Instant World Booking. Vår affiliate programmer kan du tjene ekstra penger med ditt nettsted ved å tjene penger på trafikken.

Vi tilbyr et utrolig utvalg av affiliate programmer å velge mellom. Bedre ennå, tilbyr Instant World Booking den eneste affiliate programmer som ikke krever registrering. Det er riktig, ikke vente på e-post og passord fra internasjonale support sentre. Og, når det gjelder enkelhet, kan våre programmer kan gjennomføres på under 10 minutter. Sjekk ut våre affiliate program demoer, og velge den metoden som passer for deg.  Typer Agentprogrammer

Agentprogrammer for hoteller

En populær form for affiliate programmet er skikken bookingsystem for hotell, herberge, eller B & B nettside. Hvis du bruker vårt elektroniske bestillingssystem, kan du dra nytte av våre svært personlig reservasjonen motoren. Dette gjør det mulig å fange sikre, bekreftede reservasjoner rett på din egen nettside. Du kan også bruke den til å akseptere kredittkort fra gjestene dine. Instant World Booking tilbyr de laveste kostnadene tilgjengelig overalt for denne tjenesten.  Booking motor for ditt hotell, herberge, eller B & B nettsted

Agentprogrammer for Hotel Kataloger

Hvis du ønsker å har en katalog av hoteller på nettstedet ditt, eller allerede har en, legge umiddelbar reservasjoner evne til Toronto. Kanskje du setter opp en ny nettside, og ønsker å få reise reservasjoner evne ved å legge et hotell katalog. Du kan bruke vår beholdning av eiendommer å publisere en booking-motor på nettstedet ditt. Toronto tilbyr et white-label-løsning for å legge et hotell indeksere og reservasjoner rett på nettstedet ditt. Vi kan innføre denne muligheten til deg med en overraskende enkel løsning, og på null kostnad for deg.

Hvis du allerede har en losji katalog, til de grunnleggende evne tilbyr online hotellreservasjoner direkte fra nettstedet ditt er en effektiv måte å forbedre din online-tjenester, og vokser inntektene. Selv om du allerede har noen metode for å gjøre reservasjoner på nettstedet ditt, legge til flere booking kanaler kan dramatisk øke verdien av ditt nettsted. Instant World Booking kan realisere denne verdien for deg ved å legge en booking kanal.

Lær mer om vårt partnerprogram, se demonstrasjoner, og komme i gang på få minutter.  Komme i gang med affiliateprogrammer

Agentprogrammer for reiseutgifter Companies

Hvis du er et reisebyrå, selger turer eller aktiviteter, har en travel nettside, eller utføre alle typer reiser rådgivning, kan vi sette opp et tilpasset affiliate program for deg. Det er alltid flere måter å tjene penger på trafikken på nettstedet ditt. En tilpasset affiliate program kan være den perfekte måten å både øke trafikken og internett fortjeneste. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hva en tilpasset booking motor eller affiliate program kan oppnå for ditt nettsted.  Kontakt oss

Agentprogrammer for alle

Nesten alle som har et nettsted kan tjene penger med vårt affiliate program. Vi tilbyr en unik ny form for affiliate program som heter "Auto-Affiliate" Program. Det kalles dette fordi det er så enkelt, så godt som noen uten erfaring med programmering kan implementere det på deres hjemmeside. Det er ingen registreringer eller konto skjemaer å fylle ut. Alt du trenger å gjøre er å kopiere en enkel kode som vi gir på nettstedet ditt, legger e-postadressen din, og du er ferdig. Koden legger en attraktiv og diskret link på ditt nettsted. Når noen klikker på lenken for å bruke tjenesten vår til å bestille reiser, tjener du en kommisjon.

Hvis du raskt sette opp linker på nettstedet ditt for vår "Auto-Affiliate" Program, se:

Lenke til oss
Mer informasjon på vår "Auto-Affiliate" Program

Booking motorer for ditt nettstedBooking motor for ditt hotell, herberge, eller B & B nettsted - arbeide med Florida Instant Booking

Velg en bedre Booking motor for et hotell, herberge, eller bed & breakfast nettsted

Instant World Booking tilbyr en bestilling motor med mer personlig tilpasning for ditt nettsted, fleksibilitet med kundeinnskudd, og enklere oppsett. Viktigst er det billigere enn noen bestilling motoren du kan finne for hotellet. Vi vil også installere den for deg uten kostnad. Sjekk ut andre reservasjoner systemer for nettstedet ditt, og deretter sammenligne med Toronto.

Bare Toronto tilbyr et "Best økonomi garanti". Hvis du vurderer en annen tjeneste med lignende funksjoner, gi oss beskjed. Vi garanterer at vi vil gi de samme (og vanligvis bedre) service til en lavere pris. Hvorfor ikke øke din profittmargin i dag?

Lær mer om Hotell Booking motorer og vise demoer

Har allerede en bestilling motor for et hotell, B & B eller hostel nettside?

Spør nå om våre spesielle rabatter når du bytter dag fra en konkurrerende tilbyder.  Kontakt oss

Hvorfor er Instant World Booking et bedre valg for din reservasjon motoren?

Fullt integrert, flere funksjoner, lavere kostnader, flerspråklig, multi-valuta, etc. ... Se linken over for en fullstendig liste over funksjoner og fordeler som bare tilbys av Instant World Booking. Sjekk også ut demoer som viser deg nøyaktig hvordan din reservasjon motoren vil fungere på ditt nettsted.  Som våre andre hotell partnere, hvis du søker etter måter å øke avkastningen (return on investment), kan vår booking-motoren gir deg et umiddelbart løft i fortjenestemargin.

Velg Instant World Booking ikke bare å øke fortjenesten, men også å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt. Se våre demoer, så kontakt oss i dag for å komme i gang. Prøv med ingen forpliktelser og ingen setup kostnader.  For hotellet ditt, er det ingen bedre reservasjon løsning.

Kanal ledelseKanal ledelse - arbeide med Florida Instant Booking

Channel Manager lar deg laste opp din kalender med tilgjengelighet til over 150 distribusjonssider samtidig.

Administrere kalenderen bare én gang, men fylle flere booking nettsteder samtidig. Nå tilbyr IWB forbindelse til over 150 nettsteder, pluss GDS, for en lav pris. Fordelen er utrolige tidsbesparelser og bekvemmelighet. Kostnadsbesparelsene er enestående. Du kan eliminere timer og timer med arbeid hver uke administrerende kalendere på flere nettsteder.

Fordeler:
  • Mindre enn $ 14 per måned
  • Oppdatere kalenderen på over 150 booking nettsteder, pluss GDS, for en lav pris
  • Multipliser din eksponering med Hotels.com, Expedia, Travelocity, Booking.com og mange flere
  • Alle større Hostelling områder inkludert, selv HostelWorld.com
  • Spar tid ved å administrere kalenderen bare én gang
For mindre enn $ 14 per måned, er det ingenting å tape. Hvorfor ikke prøve det i dag? På disse prisene, er avansert kanalledelsen endelig tilgjengelig til hoteller og overnattingssteder i alle størrelser. Utmerket for hotell, B & amp; Bs, og herberger, er IWB er Channel Manager den billigste tjenesten av sitt slag tilgjengelig overalt.

Det er ingen langsiktige forpliktelser. Kjøpe så mange måneders tjeneste som du vil. Få rabatt når du kjøper minst 6 måneder.
  Kontakt oss

Lær mer om hotellet kanalstyring

Lenke til ossLink til oss på Florida Instant Booking

Har et nettsted? Link til oss

Hvis du har et nettsted, du allerede vet at å få kvalitet innkommende linker er en nøkkel til suksess med søkemotorer. Så, trenger du linker og vi trenger linker også. Hvis du er et hotell, bruke våre tjenester, annonserer på nettstedet vårt, bidrar til vårt nettsted, eller reiser med oss, vurdere å legge en link på din hjemmeside FloridaInstantBooking.com. Kanskje du bare liker oss. Legg til en link og vis din støtte. Vi vil være veldig takknemlig.

Opprette nettsted koblinger har aldri vært enklere. Sjekk ut våre tilpassede link formater og bannere. Legg til en link til din hjemmeside på få minutter. Selv tilpasse dypt koblinger til bestemte sider på vår hjemmeside:

Lag tilpassede koblinger for ditt nettsted

Hvordan tjene penger med linker

Konverter vanlige lenker på ditt nettsted i inntekt tjene lenker. Se siden ovenfor for mer om hvordan du endrer din vanlige linker til affiliate koblinger som har potensial til å tjene penger. Vår "Auto Affiliate" programmet kan du legge e-postadressen din til en vanlig link. Da tjener 25% provisjon på alle kundene du sender til oss. Det er enkelt, og det er ingen registreringer. Bare opprette koblinger, legge til e-postadresse, og du er ferdig.

Hotellkjeder (grupper)Hotellkjeder (grupper)

Hotellkjeder (grupper) - Arbeid med oss

Hvis du driver eller representerer en kjede (gruppe) av hoteller, er muligheten til å administrere alle dine eiendommer raskt en høy prioritet. Chain kontoene lar deg administrere alle dine hotelleiendommer med bare én konto. Instant World Booking tilbyr uovertruffen hastighet og effektivitet, selv om du bare har noen få hoteller. Vis og administrere alle dine hoteller fra bare ett grensesnitt.

Kom i gang med en hotellkjede (Group) Konto

Booking Engines for hotellkjeder

En annen fin måte din gruppe kan arbeide med Instant World Booking er å bruke vår Tal Engine for hotellets nettsider. Vårt bookingsystem tilbyr avanserte funksjoner og integrasjon, og en lav kostnad som er garantert å slå noen konkurrerende tjeneste. Med Toronto, kan du få ditt hotell nettsider satt opp med vår online hotellreservasjoner innen 24 timer. Det spiller ingen rolle om du bare har noen få hoteller, eller mer enn hundre. Vi kan sette deg opp med en bedre online booking-løsning til en lavere pris i løpet av bare dager.  Kontakt oss

ReisebyråerReise service-selskaper på Florida Instant Booking

Reisebyråer og Travel service selskaper - Arbeid med oss

Selg våre hoteller til dine kunder, og tjene en kommisjon. Du trenger ikke en nettside. Bare bruk linkene vi gir for å reservere overnatting for kundene dine. Eller sende koblinger til dine kunder. De kan bestille direkte på våre nettsider. Vi sporer hver bestilling, og sende deg 25% av bestillingen provisjoner du genererer. Alt vi trenger for å spore aktivitet er din e-postadresse. Det er enkelt.

Selg hoteller med sporbar lenker

FloridaInstantBooking Lenker:    Florida Instant Booking Hjemmeside  |   Support  |   Foreslå et hotell  |   Søk etter hoteller  |   Hotell  |   Skriv en anmeldelse  |   Gjestene Logg inn  |   Abonner på nyhetsbrev  |   Avmelding   |  Bli med oss ​​på Facebook   |     |  Følg oss på Twitter   |     |  
Bruke våre tjenester:    Vilkår og Forhold  |   Personvern og Sikkerhetsregler  |   Slik fungerer det  |   Legg inn Hotellet  |   Arbeid med oss  |   Booking motor   |   Kanal ledelse   |   Agentprogrammer   |   Lenke til oss   |   Betalinger System   |   Property Management System   |   XML Feeds
Instant World Booking Globalt:    Hoteller - Bestilling  |   Vandrerhjem - Bestilling  |   Bed & frokoster - Bestilling